Wandelcoaching

De Wandeling, durf te verdwalen en vervolg je weg!

Sta jij voor je gevoel op een doodlopende weg?
Of sta je op een tweesprong en weet je even niet welke kant je op zult gaan?
Tijdens de wandeling loop en denk ik een stukje met je mee!
Bewegen is gezond, stimuleert lichaam en geest. Praten terwijl je loopt, bewust stil zijn en ervaren wat er is, gaat bijna vanzelf in het bos.
Ik nodig je uit voor de wandel coaching in het prachtige duingebied van Schoorl NH.
Door te wandelen in de natuur ontstaat er rust en ruimte om na te denken.

Waarom wandel coaching?
• Letterlijk en figuurlijk in beweging komen:
Door de wandel coaching kom je letterlijk en figuurlijk in beweging, hierdoor ontstaat er ook beweging in mentale en emotionele processen. Het blikveld wordt breder en ook andere oplossingen en mogelijkheden worden gezien. Laat de natuur je inspireren bij het maken van keuzes op je levenspad.
• Stilstaan bij jezelf:
Door de stilte van de natuur te ervaren, sta je stil bij jezelf. Je komt sneller bij je eigen kern en datgene wat je wilt. De symboliek en de beelden van de natuur kunnen je helpen om dit te beleven of te verwoorden. Stilstaan bij jezelf, is ook de sleutel om stress te verminderen.
• Geluksflow:
Door te wandelen kom je lekkerder in je vel te zitten. Je creativiteit, intellect en intuïtie worden sterk geprikkeld. Hierdoor maak je echt ruimte voor jezelf.
Na de wandel coaching houd je  een gevoel van welbehagen over.

Wandel coaching:

Besluiten wij na de kennismakingswandeling samen verder te gaan, dan maken we een afspraak voor 2 vervolgwandelingen. Daarna evalueren we samen en kijken of er een vervolg nodig is.