Werkwijze

Na verschillende opleidingen en trainingen heb ik kennis opgedaan van verschillende methodieken. Ik zet o.a.de Yucel methode in, aangevuld met interventies uit o.a. systemisch werk, transactionele analyse en voice dialoge. Er wordt gewerkt vanuit het NU, er is aandacht voor het verleden en hoe verder in de toekomst?

En altijd  wordt  gestart in het HIER en NU.

In mijn werkwijze maak ik o.a.gebruik van de Yucel Methode, met behulp van deze blokken ervaar jij op visuele wijze hoe jouw thema op dit moment in je leven speelt. Deze opstelling vormt het vertrekpunt in jouw proces. Jij hebt de regie en bepaalt, ik ben volgend en samen onderzoeken wij jouw opstelling.

Ervaringsgericht wil zeggen: de eigen ervaring van jezelf staat centraal. Tijdens de gesprekken nodig ik je uit om te vertellen wat jou nú bezighoudt. Ik luister naar jouw verhalen, geef je terug wat ik hoor, zie en aanvoel. Op deze manier maak jij verbinding met  jouw thema’s en vragen. Door verbinding te maken met je gevoel zul je zelf de antwoorden ontdekken. Deze antwoorden heb je immers al die tijd al in je gehad, bewaakt en afgeschermd met al je muren, maskers en beschermjassen….

Hoe meer jij je beseft wat je ervaart en hoe je de thema’s  in jouw leven beleeft hoe duidelijker het voor je wordt wat je te doen staat. Je ontdekt dat je vermogen om te kiezen, om zelf je leven te bepalen, groter is dan je dacht.

Ben jij liever in de buitenlucht en lekker fysiek in beweging kijk dan op de pagina wandelcoaching, wellicht past dit beter bij je!

Zin in een dag van verhalen? Kom dan naar de Verhalenkamer!

Verhalen worden verhalen verteld met een begin en een eind, het verhaal staat vast.

In de verhalenkamer werkt dat anders….

In de verhalenkamer ontmoet jij je verhaal,  jij stelt jouw verhaal op, je zet de hoofdrolspelers neer en het verhaal wordt zichtbaar…

Misschien een nieuw begin en een stromend vervolg…